Prijs ViewBug winnende foto Teline (0115) ontvangen

Vanavond laat kreeg ik van ViewBug een e-mail dat er geld was overgemaakt naar mijn PayPal account als prijs voor de winnende foto van Teline bij de fotowedstrijd “Look Down”.

Aan het begin van de maand had ik al in mijn blog geschreven dat foto Teline (0115) de winnaar van de fotowedstrijd “Look Down” was geworden.

De winnaar zou de Polaroid OneStep+ Camera ontvangen en daarvoor had ik ook mijn gegevens doorgegeven.
Bij het doorgeven moest ik ook mijn PayPal account doorgeven zodat, wanneer de fysieke prijs, om welke reden dan ook, niet opgestuurd zou kunnen worden, het bedrag zou worden bijgeschreven op mijn PayPal account.

Dat laatste is nu dus gebeurd:

Het is de vierde keer dat een foto ook daadwerkelijk in de prijzen is gevallen; de eerste keer was in juni vorig jaar met een foto van Teline, gevolgd in november vorig jaar met een foto van Pien en in februari dit jaar viel die eer te beurt aan een foto van Catinca.

Bekijk Teline (0115) voor de Palmares en reacties op de foto.
Andere noemenswaardige onderscheidingen van foto’s op de website van ViewBug sinds november 2015 zijn terug te vinden op de overzichtspagina.