Uitslag LensCulture Art Photography Awards 2022

Vandaag kwam in de e-mail een vooraankondiging van de uitslag van de Art Photography Awards 2022 die werd georganiseerd door LensCulture.

Uit de e-mail blijkt dat de ingezonden foto van Merlin niet tot de finalisten behoort van deze wedstrijd:

“Dear Tjeerd,

Thank you again for entering the LensCulture Art Photography Awards 2022.

We were amazed to see the huge number of photographers who participated—coming from 165 countries around the world! This presented a significant challenge for our panel of judges, who had to narrow down the entries to just 6 winners, 8 Jurors’ Picks and 25 finalists. I’m sorry to say that your submission was not chosen by the jury this year. We will be announcing the winners this week, but we wanted to notify you in advance.

We are grateful for your participation in the Art Photography Awards and want to remind you that your contributions are the best way to help us discover exciting new work and share it with the world. Please be assured: even though you were not chosen as one of the top winners, this does not mean we think your photos are not good! Because of the limited number of spots for winners and finalists, a lot of truly excellent submissions could not be chosen for the final cut made by the judges.”

Inmiddels is er al aan een aantal verschillende/gevarieerde wedstrijden meegedaan van LensCulture; in oktober vorig jaar nog aan Black & White Awards 2021 waarvoor ik ook een foto van Merlin had ingestuurd.
Die bewuste foto behoorde, net als foto Merlin (0703) voor deze wedstrijd, niet tot de finalisten.
In het bericht over de inzending in december, schreef ik al dat de foto misschien niet helemaal passend is bij het type wedstrijd en dat is nu dus ook bewezen.

Wellicht een volgende keer meer geluk!

Vorig bericht:
Inzending