Profielpagina exposant metrostation Madrid al op website Contemporary Art Station

Soms gaan dingen snel, heel snel zelfs. Maar snel en goed zijn twee verschillende dingen en dat betreft zeker de exposanten profielpagina die Contemporary Art Station al heeft aangemaakt voor de aankomende expositie, in februari 2022, in het Nuevos Ministerios Station (een metrostation) in Madrid.

MADRID STATION EXHIBITION

FEBRUARY 2022


Vanmiddag kreeg ik de bevestiging dat de foto Antonia (0304-2) tijdens Arco Madrid 2022, die gehouden wordt in februari 2022, tentoon gesteld zal worden in het Nuevos Ministerios Station (een metrostation) in Madrid.
En ook dat er in de komende dagen een profielpagina zou worden aangemaakt op de website van Contemporary Art Station.

Uit pure nieuwsgierigheid besloot ik vanavond een kijkje te nemen en tot mijn grote verbazing stond de profielpagina al op de website.
Maar, waar ik niet zo vrolijk van word, is dat de hoge resolutie foto (die in feite bedoeld is voor de uiteindelijke afdruk) op de website staat en in feite ook zo gedownload kan worden.
Daarnaast missen er de credits voor het model Antonia Leite en de fashion designer Natalie van de Klashorst.

In een e-mail naar de contactpersoon van Contemporary Art Station zal ik aangeven dat de hoge resolutie foto terug geschaald moet worden (de foto zelf is immers hét artwork, anders dan bijvoorbeeld een foto van een schilderij) en dat er bij de foto nog de hierboven genoemde credits moeten.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over expositie station Madrid:
Expositie definitief bevestigd
Foto goedgekeurd
Foto ingestuurd ter beoordeling
Vragen beantwoord
Vragen over de expositie
Uitnodiging ontvangen