Video Top 50 YouPic April 2021 online

In juli en november 2015, maart en september 2016, en maart en september 2017, maart en september 2018, maart en september 2019 en maart 2020 is er een video online geplaatst met de Top 50 van best gewaardeerde foto’s van Studio Tjeerd op YouPic.
In een jaar verandert daar nog wel het een en ander aan. Hoog tijd dus voor een geüpdatet video van april dit jaar.

Zoals hierboven al aangegeven werd er gemiddeld eens per half jaar een update gegeven van “hoe de foto’s het doen” op de website van YouPic.
Het idee erachter was om te kijken welke foto de community van YouPic de beste foto vond en dan vooral de foto’s die de status inspiration hadden gekregen op de website.

Alhoewel het niet helemaal juist is om een die in 2015 geüpload is te vergelijken met een foto die in 2018 geüpload is (want je krijgt tenslotte meer volgers), gaf het toch een aardige indicatie. Elke foto kon één like krijgen en één zogenaamde RePic (het delen van de foto).
Tot november 2018, toen de beheerders van de website in hun wijsheid besloten om aan elke foto maximaal 50 likes toe te kennen en één share (wat voorheen een RePic heette).
Op dat moment is het in feite appels met peren vergelijken wanneer je kijkt naar de likes, maar de shares bleken nog redelijk stabiel te blijven.
Het afgelopen jaar is er echter een tendens op de website dat er nog wel likes worden gegeven, maar nog maar mondjesmaat shares. Een foto haalt niet meer zo makkelijk 100 shares: dat is nu een uitzondering geworden.

De Top 50 video’s die ik eerder had gemaakt, waren vooral gebaseerd op de shares. Dat was een mooie maatstaf voor welke foto’s het meest gewaardeerd werden.
Het vergelijken van een foto uit 2015 kan nu niet meer gedaan worden met een foto die in 2020 of 2021 is geüpload.
Ondanks dat, heb ik toch nog maar een Top 50 video gemaakt van de foto’s die de meeste shares hebben gekregen sinds ik daarmee in 2015 ben begonnen.

Waarschijnlijk zal ik een dezer dagen ook een Top 50 video maken met de foto’s die de meeste likes hebben gekregen: daarbij zullen veel andere foto’s komen.

Voor nu dus even de Top 50 met de meeste shares!

N.B. De foto’s worden getoond van nummer 50 tot nummer 1. De laatste foto in de video is dus de meest gewaardeerde foto.

De eerdere versies van deze top 50 is in onderstaande playlist te vinden.

play-sharp-fill