Top 100 notering voor Emily (0204-bw) wedstrijd ViewBug

Voor elke fotowedstrijd op ViewBug geldt een zekere termijn waarop het publiek kan stemmen op de foto’s. Als die termijn voorbij is, komt er in de e-mail een berichtje met hoe de foto’s het “gedaan” hebben en dit keer was het onderwerp: “StudioTjeerd, how did you rank in The World in Monochrome Photo Contest?”.

In de e-mail staan de links naar de ingezonden foto’s en natuurlijk ben je dan nieuwsgierig hoe het de foto’s vergaan is.

Er was voor deze wedstrijd één foto ingestuurd en dat was er een van Emily’s tweede fotoshoot uit 2020.

Zoals hierboven te zien is, is de foto Emily (0204-bw) bij de publieksstemmen op een heel mooie 92e plaats geëindigd van de in totaal deden 14.471 foto’s die voor deze wedstrijd waren ingeschreven.

Deze foto van Emily doet het sowieso steevast goed bij de fotowedstrijden op de website van ViewBug, getuige de inmiddels al indrukwekkende lijst zoals te zien is op de fotopagina specifiek voor deze foto. Of het voldoende is voor een 43e finaleplaats, zal de tijd moeten leren, want het is, zoals altijd, nog niet duidelijk wanneer de finalisten bekend worden gemaakt.