Foto Rona (0206) in Top 100 wedstrijd ViewBug

Voor elke fotowedstrijd op ViewBug geldt een zekere termijn waarop het publiek kan stemmen op de foto’s. Als die termijn voorbij is, komt er in de e-mail een berichtje met hoe de foto’s het “gedaan” hebben en dit keer was het onderwerp: “StudioTjeerd, how did you rank in Magazines and Books Photo Contest?”.

In de e-mail staan de links naar de ingezonden foto’s en natuurlijk ben je dan nieuwsgierig hoe het de foto’s vergaan is.

Voor deze wedstrijd was alleen de foto van Rona ingestuurd moest de strijd aangaan met in totaal 2.536 foto’s die ook voor de wedstrijd waren ingeschreven.

Zoals te zien is, is de foto Rona (0206) op de 74ste plaats geëindigd.

Nu zegt het hoog eindigen bij de publieksjury niet alles. Al eerder was een foto van Rona hoog geëindigd bij de publieksjury (zelfs een 5e plaats), maar heeft het uiteindelijk niet tot de finale van de wedstrijd gebracht. Er wordt immers nog door de organisator van de fotowedstrijd gekeken welke foto’s in de finale moeten komen te staan.

Mocht deze foto het tot de finale halen, dan zou dat de 40e finaleplaats worden sinds sinds november 2015.

Het is nog niet duidelijk wanneer de finalisten bekend wordt gemaakt.

Bekijk Rona (0206) voor de Palmares en reacties op de foto.