Publicatie First Berliner Art Book 2020 een feit

Vandaag ontving ik in de e-mail de bevestiging dat zes foto’s zullen worden gepubliceerd in de jubileumeditie van The First Berliner Artbook 2020.

Het was nog even spannend of de benodigdheden (foto’s, korte biografie en profielfoto) op tijd binnen waren gekomen en natuurlijk ook of de foto’s door de curator Gabriela Caranfil van Art Management Berlin als goed genoeg zouden worden beoordeeld voor de publicatie. Maar uit de e-mail blijkt dat geen enkel probleem was:

I’m very glad be able to receive your astonishing Photographs.
All of them are simply gorgeous, as ever!

I let you know gladly that all is in order now with all your art material and we’re very glad for the conclusion of your adherence to the Jubilee Edition of The First Berliner Art Book 2020 ©.

We stay in touch for the new updates.

De inzending is, na de publicaties in The First Berliner Artbook 2018 en 2019, naar mijn idee wel de meest gevarieerde, met dit keer foto’s van Anoek, Catinca, Fay (en haar zus Fenne), Rona, Saar en Teline:

Als het net zo gaat als voorgaande keren, zal ik binnenkort een drukproef ontvangen met de lay-out van hoe de foto’s op twee pagina’s worden verdeeld. Daar kunnen dan nog wijzigingen in worden aangebracht. Het is ook de reden waarom Gabriela schrijft: “We stay in touch for the new updates”.

De verwachting is dat The First Berliner Art Book 2020 eind januari, begin februari, met een oplage van 2.000 stuks, van de drukpersen zal rollen.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over “The First Berliner Art Book 2018-2020”:
Benodigdheden opgestuurd
Vandaag lancering First Berliner Art Book 2019
Betaling gedaan
Art Book is opgestuurd
Uitnodiging voor officiële lancering
Drukproef ontvangen
Benodigdheden opgestuurd
Herinnering
Publicatie 2019 een feit
Betaling gedaan
First Berliner Art Book 2018 in handen
Art book is opgestuurd
Namenlijst bekendgemaakt
Drukproef ontvangen
Publicatie een feit
Geselecteerd