Benodigdheden opgestuurd voor publicatie First Berliner Art Book 2020

De benodigdheden voor de publicatie in de First Berliner Art Book 2020 (een lustrumeditie, want de vijfde in de reeks) zijn vandaag opgestuurd naar de curator. Waarschijnlijk zullen in totaal zes foto’s worden gepubliceerd.

Er moet echter nog een slag om de arm gehouden worden of de publicatie ook een feit gaat worden. Gisteren ontving ik namelijk een e-mail van de curator van Art Management Berlin dat er nog steeds geen inzending was gedaan voor het Art Book en dat het nu niet meer uitgesteld kon worden.
De inschrijving was immers al gedaan in februari van dit jaar. Daarbij was afgesproken om uiterlijk eind oktober materiaal aan te leveren. En dat is er op de een of andere manier niet van gekomen.

Eerder schreef Gabriela Caranfil, curator van Art Management Berlin nog over de opkomende editie:

We’re very glad to include your inspiring and unique photographs by their quality and beauty in the upcoming The First Berliner Art Book 2020 © and it will be a honor to be able to collaborate with you farther more on your advertising campaign through our art book series.

It’s a delightful feeling to know that there’s a great interest in The First Berliner Art Book © series with you as collaborator and your models as well.

In ieder geval zijn vandaag zes foto’s opgestuurd naar de curator met daarbij een korte biografie en een profielfoto, zoals gevraagd werd.

De inzending is, na de publicaties in The First Berliner Artbook 2018 en 2019, naar mijn idee wel de meest gevarieerde, met dit keer foto’s van Anoek, Catinca, Fay (en haar zus Fenne), Rona, Saar en Teline:


Als de inzending op tijd is, zal Art Management Berlin, die het art book uitgeeft, bekijken of het aangeleverde werk ook inderdaad als goed genoeg wordt beoordeeld om in de publicatie te komen.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over “The First Berliner Art Book 2018-2020”:
Vandaag lancering First Berliner Art Book 2019
Betaling gedaan
Art Book is opgestuurd
Uitnodiging voor officiële lancering
Drukproef ontvangen
Benodigdheden opgestuurd
Herinnering
Publicatie 2019 een feit
Betaling gedaan
First Berliner Art Book 2018 in handen
Art book is opgestuurd
Namenlijst bekendgemaakt
Drukproef ontvangen
Publicatie een feit
Geselecteerd