Niet aanwezig bij uitreiking International Prize Leonardo da Vinci (Italië)

Vandaag kreeg ik van één van de organisatoren van de International Prize Leonardo da Vinci een e-mail met daarin het verzoek om door te geven of ik aanwezig zal zijn in Florence bij de uitreiking van deze Prijs.

Dear Tjeerd,

I would like to know if you will be present on January 25 at 4:00 pm at Borghese Palace (Via Ghibellina, 110) in FLORENCE on the occasion of the presentation of the International Prize Leonardo da Vinci.

If you will not be present at the awards ceremony, the Prize will be sent to you at home.

You must let you know in how many people you will be and if you’re going to come.

You need to tell all within the december 31.

Best regards
Dott. Salvatore Russo

Hoewel de deadline is gesteld voor de 31e december, heb ik de organisatie al een e-mail terug gestuurd omdat ik op de 25e januari verplichtingen heb als docent, want uitgerekend op die dag is bij ons op school de Open Dag.

De prijs zal na de 25e januari gewoon naar mijn huisadres gestuurd worden, maar daar zal nog wel een tijdje overheen gaan.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de prijs:
Benodigdheden opgestuurd
Achtergrondinformatie
Eerste e-mail