International Prize Leonardo da Vinci (Italië): benodigdheden opgestuurd

Vandaag de benodigdheden (inschrijfformulier, inschrijfgeld en geselecteerde foto) ingestuurd en in orde gemaakt. De foto uitzoeken is uiteindelijk de moeilijkste van de drie gebleken.


De deadline voor het insturen van de benodigdheden was 20 december, vandaag dus.
Eén van de dingen die voor de definitieve inschrijving nodig was, was een foto die gebruikt gaat worden bij de uitreiking op 25 januari in het Paleis Borghese in Florence.

Hiervoor had ik een voorselectie gemaakt van een aantal foto’s die naar mijn idee goed zouden passen bij de prijs. De modellen en/of ouders zijn vervolgens benaderd met de vraag of de bewuste foto(‘s) gebruikt zouden mogen worden voor de prijs, inclusief de publicatie in de catalogus en het Januari/Februari nummer van het Art International Contemporary Magazine. Van alle modellen en/of hun ouders kreeg ik toestemming.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor een foto uit Fays eerste fotoshoot:

Deze foto zal dus ook gebruikt worden voor publicatie op één bladzijde in de catalogus van International Prize Leonardo Da Vinci – The Universal Artist en voor publicatie in Art International Contemporary Magazine.

Het is overigens nog de vraag of ik in persoon bij de prijsuitreiking aanwezig kan zijn, omdat ik juist op die dag verplichtingen heb als docent.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de prijs:
Achtergrondinformatie
Eerste e-mail