Inzending LensCulture B&W Awards 2019

Naar aanleiding van een e-mail die ik ruim een week geleden had van LensCulture ontvangen met een soort van aansporing om deel te nemen aan de Black & White Awards 2019, zijn vandaag zeven foto’s ingestuurd.

De strekking van de e-mail die LensCulture had gestuurd was dat ik in feite werd aangemoedigd om nog voor de deadline foto’s in te sturen. Reden voor de aanmoediging was dat een foto die een paar  jaar geleden was ingestuurd tot de één van de meest gewaardeerde foto’s behoorde; al was het dan niet de winnende foto.

Nu dus, vlak voor de deadline, zeven foto’s ingestuurd voor de Black & White Awards 2019:

De bevestiging dat de inzending goed is aangekomen, is inmiddels ook al binnen:

De toekomst zal leren of één van de foto’s tot de winnende behoort. De exacte datum waarop de jury naar buiten komt met de uitslag is nog niet bekend, wel dat dit in december zal gaan gebeuren.