Advertentie in kunstmagazine “Arte”

Via de e-mail ontving ik van de curator van Sei l’Arte een tweetal foto’s die zij gemaakt had van de advertentie die in het kunstmagazine “Arte” staat voor de aanstaande digitale expositie “Art and Time” in Venetië.

In een eerdere e-mail had ik al het affiche ontvangen dat gebruikt wordt om de expositie onder de aandacht te brengen.

In het tijdschrift “Arte” komt deze aankondiging dus ook als advertentie voor.

De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik het blad niet ken en het ook – nog – niet op internet heb kunnen vinden. Het neemt natuurlijk niet weg dat het erg leuk is om deze advertentie te zien in een kunsttijdschrift.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten:
Digitale expositie is rond
Inzending goedgekeurd
Inzending voor expositie
Opnieuw expositie tijdens filmfestival Venetië?