Inzending internationaal “33e ArtaVita’s Online Art Contest”

Naar aanleiding van eerdere e-mails met een open uitnodiging om mee te doen aan de internationale wedstrijd voor hedendaagse kunst van ArtaVita, vandaag één foto ingestuurd voor de wedstrijd.

ArtaVita is opgericht door een team van internationale galeriehouders en kunstenaars die ruimte willen geven aan kunstenaars om elkaar te ontmoeten en hun werk te etaleren.
Kunstenaars en galeriehouders maken gebruik van ArtaVita om hun laatste portfolio’s, première- en expositiedata met elkaar uit te wisselen.

In elk van de vijf categorieën schilderkunst, fotografie, beeldhouwkunst, digitale kunst en andere 2D-kunst krijgt de winnaar de mogelijkheid om kosteloos tot vier kunstwerken (afhankelijk van hoeveel inzendingen er zijn geüpload) te exposeren tijdens Spectrum Miami die van 4 tot en met 8 december in Miami wordt gehouden.

Spectrum Miami is een van de belangrijke kunstbeurzen aan de in Amerika tijdens de Art Basel Week met rond de 40.000 bezoekers.
ArtVita zal daar een grote stand hebben.

De foto die is ingezonden komt uit Rona’s tweede fotoshoot van dit jaar:

Rona (0201)

Eerdere deelnames aan vergelijkbare wedstrijden op de website van ArtaVita hebben geen prijs opgeleverd, maar wel een zevental mooie certificaten.

De uitslag wordt 12 augustus 2019 bekend gemaakt.