Inzending internationaal “31e ArtaVita’s Online Art Contest”

Naar aanleiding van eerdere e-mails met een open uitnodiging om mee te doen aan de internationale wedstrijd voor hedendaagse kunst van ArtaVita, vandaag vier foto’s ingestuurd voor de wedstrijd.

ArtaVita is opgericht door een team van internationale galeriehouders en kunstenaars die ruimte willen geven aan kunstenaars om elkaar te ontmoeten en hun werk te etaleren.
Kunstenaars en galeriehouders maken gebruik van ArtaVita om hun laatste portfolio’s, première- en expositiedata met elkaar uit te wisselen.

In elk van de vijf categorieën schilderkunst, fotografie, beeldhouwkunst, digitale kunst en andere 2D-kunst krijgt de winnaar de mogelijkheid om kosteloos tot vier kunstwerken (afhankelijk van hoeveel inzendingen er zijn geüpload) te exposeren tijdens Art San Diego die van 10 tot en met 13 oktober in San Diego wordt gehouden.

Art San Diego is een van de meest belangrijke kunstbeurzen aan de Westkust van Amerika met tussen de 15.000 en 20.000 bezoekers.
ArtVita zal daar een grote stand hebben.

De foto’s die zijn ingezonden komen uit Rona’s eerste en Catinca’s derde fotoshoot van dit jaar:

Catinca (0303)
Catinca (0304-2)
Rona (0104)
Rona (0109)

Eerdere deelnames aan vergelijkbare wedstrijden op de website van ArtaVita hebben geen prijs opgeleverd, maar wel een zestal mooie certificaten.

De uitslag wordt 10 mei 2019 bekend gemaakt.