Studio Tjeerd op Art Expo New York

Stel je voor: een tot de nok toe gevuld PSV-stadion in Eindhoven. Het stadion biedt plaats aan 35.000 (betalende) bezoekers.
Wat dat te maken heeft met dit blogbericht?
Een vergelijkbaar aantal kunstliefhebbers zal de komende vier dagen één van de grootste kunstbeurzen (zo niet de grootste) ter wereld, Art Expo New York, gaan bezoeken.
En werk van Studio Tjeerd zal op deze beurs te aanschouwen zijn!


De kunstbeurs opent morgen voor al weer de 41e keer in de geschiedenis de deuren voor kunstminnend Amerika in het algemeen en New York in het bijzonder.

De beurs wordt dit jaar voor het eerst gehouden op (of is het in?) Pier 90 en biedt ruim 400 kunstenaars gelegenheid om hun werk te laten zien.
Studio Tjeerd wordt hierbij vertegenwoordigd door Art Productions New York die een stand bemensen op/in Pier 90.

Op de website van Art Expo New York 2019 valt te lezen:
Each year thousands of art industry insiders flock to Artexpo New York in search of the art and artists that will shape trends in galleries worldwide. Hosting more than 35,000 avid art enthusiasts annually, we’re the largest international gathering of qualified trade buyers—including gallery owners and managers, art dealers, interior designers, architects, corporate art buyers, and art and framing retailers.

De foto’s van Studio Tjeerd worden op twee manieren tentoon gesteld: één foto is fysiek aanwezig (afgedrukt en ingelijst), terwijl een twintigtal andere foto’s digitaal tentoon gesteld gaan worden.

De foto die fysiek tentoon wordt gesteld is in de flyer hierboven te zien en is een foto van Teline’s eerste fotoshoot van oktober vorig jaar.

Hieronder zijn de foto’s  (daarvoor hoef je dus niet naar New York) die tentoon gesteld worden in willekeurige volgorde te bekijken (klik op de foto om de slideshow te starten).

« van 20 »

En alsof de koek nog niet op kan: aankomend weekend zal ook een foto van Rona de ogen op zich gericht weten bij de uitreiking van de International Prize Vélazquez in Barcelona.

Het wordt dus een heel mooi weekend zo vlak voor mijn verjaardag!

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten:
Flyer ontvangen
Foto Teline is op plek bestemming
Foto op tussenstop in Newark
Foto Teline is op weg
Foto naar afdrukcentrale
Contact met projectleider
Expositie Art Expo zowel fysiek als digitaal
Foto’s bij Art Expo New York?
Sneak Preview Editorial Feature
Editorial Feature wordt aangepast
Meer in het verschiet
Consignment Agreement goedgekeurd

Om de lijst met eerdere berichten niet nóg langer te maken, staan hieronder slechts de laatste berichten. Klik de laatste link in deze lijst (Consignment Agreement goedgekeurd) om de links naar oudere berichten te bekijken.