Art Expo New York: contact met projectleider

Vandaag ontving ik een e-mail van de projectleider van Art Productions New York voor ’s werelds grootste kunstbeurs: Art Expo New York 2019 die begin april (van 4 tot en met 7 april) gehouden wordt.

In de e-mail wordt aangegeven dat het belangrijk is om de foto, die fysiek tentoon wordt gesteld, vroegtijdig op te sturen, omdat bij dergelijke evenementen de exposant 5 tot 10 werkdagen tijd nodig heeft om dingen op orde te brengen.
In een eerdere e-mail had ik gevraagd of de foto al dan niet ingelijst aangeboden moet worden, maar daar heb ik helaas nog geen antwoord op gekregen. De tijd begint nu wel te dringen.

Daarnaast kreeg ik opnieuw een Consignment Agreement toegestuurd, specifiek gericht op deze kunstbeurs. Art Productions New York heeft echter al een dergelijk document in bezit en ik vraag me af of ik nu in feite opnieuw dezelfde foto’s in het document moet zetten.
Die vragen heb ik nogmaals gestuurd.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten:
Expositie Art Expo zowel fysiek als digitaal
Foto’s bij Art Expo New York?
Sneak Preview Editorial Feature
Editorial Feature wordt aangepast
Meer in het verschiet
Consignment Agreement goedgekeurd

Om de lijst met eerdere berichten niet nóg langer te maken, staan hieronder slechts de laatste berichten. Klik de laatste link in deze lijst (Consignment Agreement goedgekeurd) om de links naar oudere berichten te bekijken.