International Prize Velázquez (Spanje): benodigdheden opgestuurd

Vandaag de benodigdheden (inschrijfformulier, inschrijfgeld en geselecteerde foto) voor de International Prize Velázquez in orde gemaakt en opgestuurd.

Hoewel de e-mail met betrekking tot de International Prize Velázquez al eind januari is gestuurd, konden tot en met vandaag de benodigdheden worden opgestuurd.

Ik had bewust gekozen om niet direct een en ander op te sturen, omdat er na de 31e januari (toen de e-mail van de organisatie was gestuurd) nog fotoshoots op het programma stonden. Van het later opsturen van de benodigdheden heb ik geen spijt gehad, want één foto leek mij perfect voor deze prijs.

De foto zal gebruikt worden bij de prijsuitreiking op 6 april in het Museu Europeu d’Art Modern (MEAM) in Barcelona, Spanje.  De foto zal gebruikt worden in de publicatie in het Art International Contemporary Magazine van Maart/April in de sectie International Prize Velázquez en in de catalogus die bij het evenement hoort.

De keuze van de foto is gevallen op de volgende foto van Rona’s eerste fotoshoot van februari jongstleden met Studio Tjeerd:

De benodigdheden zijn nu dus opgestuurd, waarmee de afronding een feit is en de prijs op 6 april een zekerheid is.

Eerdere berichten over de prijs:
Achtergrondinformatie
Eerste e-mail