Weer terug van fotoshoot in Den Haag

Net weer terug van een fotoshoot in Den Haag met nieuw model Rona.
Helaas werd het iets later dan gepland dat ik bij het model aankwam omdat de routeplanner mij de verkeerde kant had opgestuurd, maar dat heeft de pret niet mogen drukken bij de fotoshoot.

Rona is een nieuw model zowel bij mij als in het algehele modellenwereldje en het idee was dan ook om het portfolio van Rona uit te gaan breiden.

Naar mijn idee is het een geslaagde fotoshoot geweest bij Rona’s ouders thuis. We hebben een aantal mooie foto’s weten te maken. Rona pakt dingen makkelijk op en weet die vervolgens ook weer snel te integreren in haar houding.

Nu eerst weer de foto’s veiligstellen op de computer, een eerste selectie maken en dan de eerste foto gaan bewerken zoals ik dat meestal afspreek: de eerste foto wordt de dag na de fotoshoot afgeleverd.