Derde link inloggen concept Editorial Feature

Waar het in de communicatie zo slecht ging met Art Productions New York, lijkt het nu allemaal beter te gaan nadat ik afgelopen vrijdag onder andere hierover een e-mail had gestuurd.
De e-mail die ik nu ontving had betrekking op het niet kunnen inloggen op de webpagina waar het concept van de Editorial Feature op staat.

Eerder op de dag had ik een e-mail gekregen met een nieuwe link voor het concept, maar dit leverde niets op: beide pagina’s bleken niet te bestaan.

Men vindt het blijkbaar toch wel vervelend dat het bepaald niet vlekkeloos verloopt:
I am so sorry this has given you so much trouble!  Hope that all will work!”

Maar… deze keer heb ik een link ontvangen waar ik wel naar toe kan surfen. En daar is het dan: na twee maanden krijg ik eindelijk te zien hoe de Editorial Feature er uit ziet.

Om met het positieve te beginnen: alle foto’s die de afgelopen tijd zijn toegestuurd, zijn nu inderdaad geüpload en zichtbaar op de pagina, al is deze op dit moment alleen nog voor mij zichtbaar.

Maar waarom het dan twee maanden heeft moeten duren? En dat is het grote minpunt in dit hele gebeuren, want de tekst die op de conceptpagina staat is letterlijk een copy and paste geweest.
Bij het doorlezen van de tekst zie ik exact de tekst staan die ik geschreven had, inclusief, zie ik nu, fouten in de grammatica en/of zinsbouw.

Ik had degene die hier zorg voor moest dragen uitdrukkelijk gevraagd om mijn tekst hierop te scannen en daar waar nodig te verbeteren. Dat is niet gebeurd.

Maar wat me nog het meest bevreemdt is dat ik er van uit ging dat de aangeleverde tekst geredigeerd zou worden en mijn aangeleverde tekst als basis zou dienen.

Of begrijp ik nu het hele fenomeen Editorial Feature verkeerd?

Hoe dan ook zal ik weer contact opnemen over bovenstaande om e.e.a. te wijzigen en/of aan te passen.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten:
Nieuwe kans inloggen concept Editorial Feature
Ook Sales reageert
Snelle reactie op vertrouwenskwestie
Vertrouwen is weg
Consignment Agreement goedgekeurd

Om de lijst met eerdere berichten niet nóg langer te maken, staan hieronder slechts de laatste berichten. Klik de laatste link in deze lijst (Consignment Agreement goedgekeurd) om de links naar oudere berichten te bekijken.