Meer in het verschiet bij Art Productions New York

Naar aanleiding van een e-mail die ik stuurde dat ik het concept van de Editorial Feature nu wel kon opvragen en zou gaan lezen, kreeg ik nog een mailtje van de Director of Special Events and Art Fairs Curator, met iets dat nog op de planning staat.

Please note Tjeerd!
This is simply your editorial interview.
We have also a text about your work writen by our writers which will be complete and published by March 3rd.
I will be sending this to you in about a week when our writer completes the first draft.
I am very pleased to talk about then the exhibitions and real marketing of your art work.”

Als ik het goed begrijp komt er nog een soort van recensie die op zondag (?) 3 maart a.s. zal worden gepubliceerd. Uit de e-mail maak ik ook op dat het ongeveer een week zal duren voordat de schrijvers van deze recensie een concept hebben welke ik dan toegestuurd zal krijgen.

Verder geeft de curator aan dat ze het dan ook zal hebben over exposities en het echte in de markt zetten van de foto’s.

In de tussentijd wordt er hopelijk ook gekeken naar de concept versie van de Editorial Feature die ik nu wel heb kunnen bekijken, maar die, volgens mij, nog wel wat aanpassingen behoeft.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten:
Consignment Agreement goedgekeurd

Om de lijst met eerdere berichten niet nóg langer te maken, staan hieronder slechts de laatste berichten. Klik de laatste link in deze lijst (Consignment Agreement goedgekeurd) om de links naar oudere berichten te bekijken.