“The First Berliner Art Book 2019” is opgestuurd

In de e-mail vandaag een berichtje van Art Management Berlin dat het pakketje met The First Berliner Art Book 2019 is opgestuurd, alsook de vraag of ik ook  in de versie van 2020 wil worden opgenomen.

The First Beliner Art Book is een publicatie in eigen beheer van Art Management Berlin (AMB). Het boek wordt in een relatief kleine oplage (2000 exemplaren) gedrukt en wordt ter promotie gebruikt voor de kunstenaars die in het Art Book zijn opgenomen door zowel de kunstenaars zelf als door AMB.
Hoe de publicatie er uit ziet is in een vorige blog te lezen.

In de e-mail wordt aangegeven dat vandaag de drie exemplaren van het kunstboek zijn opgestuurd:
We gladly inform you, that 1st February 2019 Art Management Berlin have sended to you by DHL German Post Services your three copies of The First Berliner Art Book 2019 © and please kindly to let us know about the successful delivery.

We inform you gladly, that on Art Management Berlin‘s website you can find the list of the brightest artists that has been featured in The First Berliner Art Book 2019 © as also other interesting new updates on AMB‘s art activity.

As you’ve been featured in The First Berliner Art Book 2019 © edition, your participation is welcome to The First Berliner Art Book 2020 ©  also, so please to let us know about your interest to our farther more collaboration for be able to send you the new invitation of our new offers.

Please to book your space into The First Berliner Art Book 2020 ©  in about maximum two weeks from this notice, as the number of artists that are selected by AMB and there’s advertising campaign through our publication is limited.

We mention that participating to the upcoming publication and continue our collaborations on your advertising process through AMB‘s advertising campaign in our art programs, gives you the possibility to work together on your worldwide artistic success.

Art Management Berlin thank you for your efficiently collaboration to The First Berliner Art Book 2019 © and we‘re looking forward gladly to your opinion on our new publication.

Zoals al hierboven aangehaald, word ik ook weer uitgenodigd om deel te nemen aan de publicatie in 2020, waarvoor ik twee weken bedenktijd heb, maar waarschijnlijk zal ik dat opnieuw gaan doen.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over “The First Berliner Art Book 2018 en 2019”:
Uitnodiging voor officiële lancering
Drukproef ontvangen
Benodigdheden opgestuurd
Herinnering
Publicatie 2019 een feit
Betaling gedaan
First Berliner Art Book 2018 in handen
Art book is opgestuurd
Namenlijst bekendgemaakt
Drukproef ontvangen
Publicatie een feit
Geselecteerd