Reactie naar aanleiding van herinnering Art Productions New York

Nu kreeg ik wel snel antwoord op één van de herinneringsmails die ik naar Art Productions New York heb gestuurd. In de e-mail wordt een aantal beloften gedaan met betrekking tot de Editorial Feature en de inhoud op de website.

Thank you so much for your email – I am so sorry I didn’t see your previous message. I had thought perhaps you were very busy. I’m sorry you have not been feeling well! I hope you recovery is going well.

Thank you so much for the images. I will pass them on immediately to the web editors, and then allow them to make the updates, and then also issue you a pass word /log in to review the editorial! Thank you very much for following up. 

Ik laat even in het midden van wat ik van de reden vind waarom er nog niet gereageerd was op mijn vorige e-mails. De foto’s waarover in de e-mail gesproken wordt, zijn waarschijnlijk de BTS foto’s, maar het kunnen ook de foto’s zijn die vorig jaar medio december zijn toegestuurd.

Er wordt in ieder geval beloofd dat deze direct naar de web editors gaan en de webpagina wordt geüpdatet. Verder wordt er beloofd dat ik een soort van account krijg om in te kunnen loggen en het concept van de Editorial Feature te kunnen bekijken.

Iets simpels als het aanmaken van een account kan binnen een paar minuten gedaan zijn. Ik verwacht dan ook dat ik begin volgende week eindelijk het concept kan gaan bekijken. Maar dan zijn we inmiddels al wel weer een week verder sinds dat ik had aangegeven dat ik niet kon inloggen.

In ieder geval heb ik gereageerd met de mededeling dat ik de e-mail afwacht waarin de inloggegevens worden doorgegeven.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten:
Herinnering gestuurd
Verzoek om inloggegevens
BTS foto’s opgestuurd
Vragen voor Sales
Concept Editorial Feature niet te bekijken
Editorial Feature: BTS foto’s nodig
Editorial Feature even uitgesteld
Sales Art Productions NY neemt contact op
Editorial Feature wordt begin 2019 gepubliceerd
Antwoorden tweede ronde Editorial Feature opgestuurd
Follow-up Editorial Feature
Reactie op beantwoorde vragen Editorial Feature
Vragen voor editorial feature zijn beantwoord
Vragen voor editorial feature Art Productions New York
Studio Tjeerd goes New York
Inzending goedgekeurd
Lucht geklaard
Excuus e-mail gestuurd
Deur dicht?
Opnieuw besproken in vergadering
Antwoorden op vragen (3)
Vragen voor Art Productions (3)
Art Productions is erg enthousiast
Antwoorden op vragen (2)
Vragen aan Art Productions (2)
Reminder
Antwoorden op de vragen
Vragen voor Art Productions
Opnieuw uitnodiging
Eerste uitnodiging