Lucht geklaard met Art Productions New York

Vandaag een geruststellende e-mail ontvangen van de curator van Art Productions New York naar aanleiding van de miscommunicatie die was ontstaan. De lucht is geklaard en de volgende stap kan gezet worden!

Ook de curator biedt haar verontschuldigingen aan dat er een miscommunicatie is geweest en geeft in de e-mail aan dat Art Productions nog steeds graag wil samenwerken met Studio Tjeerd:
If you are ready to proceed, of course Tjeerd, on any of the options our curators and staff are excited and ready to work with you. I will await your response, and of course if you are still not sure, have doubts I wish you the best and will hope in the future we will work together!

Wat mij vooral opvalt is dat er nog steeds ruimte wordt geboden om, wanneer ik nog twijfels mocht hebben, niet verder te gaan. Met andere woorden er wordt geen druk gezet om toch vooral met het bedrijf in zee te gaan.

In een eerdere blog schreef ik al dat er niet zo zeer sprake is van twijfel, maar meer dat het voor mij een spannende stap gaat worden en in dat opzicht dus een gezonde onzekerheid.

In antwoord op de e-mail heb ik nog een keer het zip-bestand opgestuurd alsook de biografie.
De foto’s zullen nog worden beoordeeld door een team bij Art Productions New York, maar daar verwacht ik geen problemen.

Het sein lijkt nu dus volledig op groen te staan!

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten:
Excuus e-mail gestuurd
Deur dicht?
Opnieuw besproken in vergadering
Antwoorden op vragen (3)
Vragen voor Art Productions (3)
Art Productions is erg enthousiast
Antwoorden op vragen (2)
Vragen aan Art Productions (2)
Reminder
Antwoorden op de vragen
Vragen voor Art Productions
Opnieuw uitnodiging
Eerste uitnodiging