Ouders en modellen geven akkoord voor kunstbeurs Italië

Naar aanleiding van een uitnodging van Associazione Culturale “Sei l’Arte” om mee te doen aan de grote kunstbeurs 14e Arte Fiera Dolomiti in Treviso (Italië) die in februari dit jaar gehouden wordt, heb ik contact gezocht met de ouder(s) en modellen met de vraag of ik foto’s van hen mag gebruiken voor de kunstbeurs.


Van alle ouders en modellen heb ik nu antwoord terug gekregen en allen gingen akkoord. Nu volgt de volgende stap in het proces en dat is de foto’s uitzoeken die in aanmerking komen voor de beurs.

De deadline voor het insturen van de foto’s is uiterlijk 18 januari aanstaande. Dat geeft me nog een week de tijd om de foto’s uit te zoeken en ook om te bedenken hoeveel foto’s er voor de digitale expositie ingestuurd gaan worden.

Daarna is het aan de curator van Sei l’Arte of de foto’s goed genoeg zijn om opgenomen te worden voor de kunstbeurs.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de kunstbeurs:
Opnieuw uitnodiging ontvangen