Gratis wereldkaart?

Vandaag kreeg ik een persoonlijke e-mail van een medewerker van wereldkaarten.nl of ik misschien een gratis wereldkaart wilde ontvangen.

Het bijzondere van deze e-mail was dat deze rechtstreeks via het contactformulier op deze website (waarin men een eventuele TFP-shoot kan aanvragen) kwam en dus niet als een of andere reclame via de gewone e-mail.

In het berichtje wordt gevraagd of ik misschien een gratis wereldkaart (120 x 80 cm) wil hebben in ruil voor een blogbericht.

Vanzelfsprekend heb ik op de website gekeken van wereldkaarten.nl en ik moet zeggen dat het zeker mooie kaarten zijn.
In eerste instantie dacht ik dat ik zo’n kaart wellicht bij een fotoshoot zou kunnen gebruiken en ik daarom benaderd was.

Maar eigenlijk kan ik niet zo goed iets bedenken hoe zo’n grote wereldkaart zou kunnen gebruiken.
Nu zag ik ook op dezelfde website dat ze onderdeel zijn van fotocadeau.nl. Het zou voor mij logischer zijn geweest dat men mij via die website had benaderd om voor hen een product uit te testen, net zoals dat bij Fotofabriek.nl is gebeurd.

Ik zal dan ook de persoon in kwestie bedanken voor het aanbod, maar dat ik er van af zie en ook bovenstaande in mijn e-mail zetten.