“Inspiration: International Art Book” bij de drukker

Omdat ik al een tijdje niets meer had gehoord over de voortgang van de 6e editie van Inspiration: International Art Book, waarin foto’s zullen worden gepubliceerd, besloot ik een mailtje te sturen, waarop vandaag een antwoord is gekomen.

Blijkbaar heb ik een e-mail gemist, of is die niet aangekomen, maar in het antwoord stond dat het boek bij de drukker ligt en de exemplaren besteld kunnen worden.

Uit de toegestuurde foto’s van George blijkt dat, in tegenstelling tot een eerder bericht over de layout, de foto’s niet op pagina 14 en 15 terug te vinden zijn, maar op pagina 12 en 13; vrijwel vooraan in het boek dus.

Het is overigens de derde achtereenvolgende keer dat er foto’s gepubliceerd worden in dit Art Book die een oplage kent van rond de 45.000 exemplaren.
Het Art Book zelf zag er de afgelopen twee edities (2016 en 2017) echt prachtig uit: een groot boek waarin de foto’s erg mooi zijn afgedrukt.

De maten van het boek zijn 28,8 cm x 40, 5 cm en weegt zo’n 3 kg!
Er worden uit meer dan 3.500 gegadigden slechts 100 kunstenaars gekozen om te worden gepubliceerd in het Art Book. Dat ik daar één van ben, voelt als een voorrecht.

Het Art Book wordt te koop aangeboden op o.a. Amazon en wordt toegestuurd aan galeriehouders, kunstmusea en kunstliefhebbers over de hele wereld.

En nu is het wachten op wanneer de bestelling wordt afgeleverd.

Eerdere berichten over de publicatie:
Layout bekend: publicatie een feit
Foto’s ingezonden