International Prize Leonardo da Vinci (Italië): benodigdheden opgestuurd

Vandaag de benodigdheden (inschrijfformulier, inschrijfgeld en geselecteerde foto) ingestuurd en in orde gemaakt. De foto uitzoeken is uiteindelijk de moeilijkste van de drie gebleken.


In de voorgaande blog over deze internationale prijs gaf ik al aan dat ik zou wachten totdat de International Prize Andrea Mantegna ook daadwerkelijk in bezit zou zijn. Over de nodige hobbels voordat de Prijs een aantal dagen geleden ook echt bij mij thuis was, heb ik al voldoende uitgewijd.

Hoe dan ook: doordat de Andrea Mantegna Prize geen gebakken lucht of gesprongen zeepbel blijkt te zijn, neemt het vertrouwen in deze Prijs direct met 100% toe. En daarmee ook het vertrouwen in de Biennale of Nations (gehouden in Venetië, Italië) waarvoor ik geselecteerd ben om Nederland te vertegenwoordigen.

De deadline voor het insturen van de benodigdheden was 20 december.
Eén van de dingen die voor de definitieve inschrijving nodig was, was een foto die gebruikt gaat worden bij de uitreiking op 20 januari in het Paleis Borghese in Florence.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor een foto uit Merels tweede fotoshoot:
Deze foto zal ook gebruikt worden voor publicatie op één bladzijde in de catalogus van International Prize Leonardo Da Vinci – The Universal Artist en voor publicatie in Art International Contemporary Magazine, zoals dat ook gebeurd is met de foto van Claartje die was ingestuurd voor de Andrea Mantegna Prize.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de prijs:
Kleine (historische) update
Eerste e-mail

N.B. dit blogbericht is in verband met operaties en het herstel ervan met terugwerkende kracht en kennis geschreven op een later moment (15 januari 2018).