Geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen in Italië!

De ins en outs moet ik nog goed bekijken, maar alleen al het feit dat ik ben uitgenodigd om Nederland te vertegenwoordigen tijdens de Biennal of Nations in Venetië, Italië, kan toch wel bijzonder genoemd worden.

Nog maar net bekomen van de internationale Andrea Mantegna Prijs, die begin vorige maand werd uitgereikt in Italië, dient zich al weer een volgende mogelijkheid aan om in de picture te komen in Italië. In zekere zin is deze uitnodiging er een vervolg op want de curatoren zijn dezelfde als die van de Andrea Mantegna Prijs.

Nog even afgezien van het feit dat er gekeken moet worden naar de voorwaarden en kosten die verbonden zijn aan deelname, zal ook alvast gekeken moeten worden welke foto er ingestuurd kan worden voor de expositie tijdens de vierdaagse.
Suggesties zijn meer dan welkom!

Meer info volgt op een later moment.

N.B. dit blogbericht is in verband met operaties en het herstel ervan geschreven op een later moment (1 december 2017).