Vandaag uitreiking International Prize Andrea Mantegna (Italië)

Vandaag mag ik de International Andrea Mantegna Prize in ontvangst nemen tijdens de prijsuitreiking in Mantova, Italië! De prijs wordt uitgeloofd aan kunstenaars die zich verdienstelijk hebben gemaakt in de kunst.

Mijn werk is, volgens de organisator, Dottore Francesco Saverio Russo, onder de aandacht gekomen naar aanleiding van publicatie in het Inspiration: International Art Book en nadat hij de website van Studio Tjeerd heeft bekeken.

Uit de aankondiging voor de Andrea Mantegna Prize

Elke geselecteerde kunstenaar ontvangt het volgende:

Uit de aankondiging voor de Andrea Mantegna Prize

Het voelt als een grote eer om mijn eerste internationale prijs in ontvangst te mogen nemen.
De hele happening vindt vandaag, zaterdag, 4 november, vanaf 15.00 uur plaats in het Teatro Sociale di Mantova, Italië, waarvoor ik persoonlijk ben uitgenodigd.

Teatro Sociale di Mantova (Fotograaf onbekend)

Vanavond is er in het Teatro Sociale di Mantova, speciaal voor de kunstenaars, een een multi-media liveshow “Beatle Story”, een ode aan The Beatles.

Uit de aankondiging voor de Andrea Mantegna Prize

Helaas zal ik, om gezondheidsredenen verstek moeten laten gaan en ook mijn plaatsvervangster, Elly, zal niet afreizen naar Italië, omdat er tot op heden nog geen 100% zekerheid bestaat of de prijs niet simpelweg een wassen neus is.

Daarnaast wordt in één van de e-mails ook aangegeven dat, wanneer je geen acte de présence kunt geven, de prijs wordt opgestuurd. Dus wanneer het een échte prijs betreft, komt die sowieso in mijn bezit.

Interieur Teatro Sociale di Mantova (Fotograaf onbekend)

De gezonde spanning en de entourage zal je natuurlijk niet aan den lijve meemaken en ik heb dan ook gevraagd aan de organisatie van de prijs of er ook nog foto’s en/of video opnamen worden gemaakt, zodat er achteraf misschien nog kan worden nagenoten.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de prijs:
Geen acte de présence
Benodigdheden opgestuurd
Verifiëren en dingen regelen
Eerste e-mail