Pen(nen) voor het Wacom tekentablet

Voor het bewerken van  de foto’s gebruikt Studio Tjeerd een – relatief oud – Wacom tablet. De tablet is zelf nog in prima staat, maar van het pennetje begint de punt nu toch wel aardig af te slijten.
Kortom: tijd voor een nieuwe pen.

Op 16 december heb ik op de website van tablet4u de benodigde pennen (2 stuks, want je weet nooit of ze over een paar jaar nog leverbaar zijn) besteld, in de veronderstelling dat ze in de Kerstvakantie nog wel geleverd zouden worden. Immers: voor 22.00 uur besteld, binnen twee dagen in huis. En daarnaast: een berichtje op de website dat producten besteld vóór 22 december nog voor de Kerst geleverd zouden worden.

Afgelopen zaterdag maar eens een e-mail gestuurd waar de pennen nu toch bleven. Daarop kwam heel snel een antwoord, dat de pennen niet op voorraad waren en door het bedrijf zelf besteld moesten worden. De leverancier was gedurende twee weken niet bereikbaar in verband met de Kerstdagen en Oud en Nieuw.
Het was toch wel netjes geweest als dat eerder gecommuniceerd was…

Maar: ze komen er aan! In de e-mail zat een berichtje dat de pennen verstuurd zijn.