Mijn foto in Zoom.nl?

Ik kreeg vandaag een wel heel erg leuk berichtje in mijn e-mail van Zoom.

Beste Zoomer,

Op de Zoom.nl heb je onderstaande foto geplaatst. Deze zouden we graag in het blad plaatsen bij de rubriek Workshop. Zouden we het Hi-res exemplaar (zonder kaders/logo’s) van je kunnen ontvangen? Bij het versturen van bestanden groter dan 10MB graag gebruik maken van wetransfer.com.

Chinyere (1)

Omdat we graag je naam en gebruikersnaam bij de foto vermelden, vragen we je om je (1)volledige naam en (2)je Zoom.nl-gebruikersnaam in de mail te zetten.
Zou je daarnaast ook de (3)camera, isowaarde, sluitertijd, diafragma en brandpuntsafstand bij de foto willen meesturen en tot slot (4) een korte omschrijving van de foto, hoe deze gemaakt is bijvoorbeeld.

Ik ga daar natuurlijk op in, maar zal ook eerst het model en ouder(s) om toestemming moeten vragen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.