Digitale expositie Treviso, Italië, met week verlengd

Via de e-mail kreeg ik door dat de digitale expositie verlengd is tot en met 31 mei.

De advertentie voor de expositie. Klik op de advertentie voor een groter formaat.

Vijf foto’s worden digitaal geëxposeerd tijdens een internationale tentoonstelling voor hedendaagse kunst in de Barchessa Villa Quaglia in Treviso, Italië. De expositie zou in eerste instantie tot en met morgen duren, maar via de e-mail laat Mara Campaner me weten dat het nu tot en met 31 mei duurt.

De vorige digitale expositie waarbij Sei l’Arte me vertegenwoordigde was eind april/begin mei. Hierbij werden dezelfde foto’s als die nu getoond worden, gedurende drie achtereenvolgende weken digitaal tentoongesteld in het Kunsthaus in Weiz, Oostenrijk.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de expositie:
Start digitale expositie
Digitale expositie een feit
Digitale expositie Oostenrijk krijgt vervolg