Vandaag uitreiking International Prize of Nations – Tribute to Tiziano (Italië)

Vandaag mag ik de International Prize of Nations – A Tribute to Tiziano in ontvangst nemen tijdens de prijsuitreiking in Venetië, Italië! De prijs wordt uitgeloofd aan kunstenaars die zich verdienstelijk hebben gemaakt in de kunst.

Mijn werk is, volgens de organisatoren, Salvatore en Francesco Saverio Russo, onder de aandacht gekomen naar aanleiding van publicatie in het Inspiration: International Art Book en nadat de website van Studio Tjeerd is bekeken. Tevens hebben zij Studio Tjeerd al eerder de internationale prijs Andrea Mantegna en de internationale prijs Leonardo da Vinci toegekend.

Uit de aankondiging voor de International Prize of Nations

Elke geselecteerde kunstenaar ontvangt het volgende:

Daarnaast komt één van de kunstenaars in aanmerking om een bokaal te winnen:

Het is een grote eer om mijn derde internationale prijs in ontvangst te mogen nemen.

Uit de aankondiging voor de International Prize of Nations

Helaas zal ik, opnieuw om gezondheidsredenen verstek moeten laten gaan. Gelukkig wordt de prijs opgestuurd, wanneer je, om welke reden dan ook, niet aanwezig kunt zijn, maar daar kan nog wel enkele weken overheen gaan.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de prijs:
Niet aanwezig bij ceremonie
Benodigdheden opgestuurd
Meer achtergrondinformatie
Eerste e-mail