Inzending voor M.A.D.S. Masters Tribute gedaan

De kogel is door de kerk: de foto is geselecteerd voor de M.A.D.S. Masters Tribute 2024 die wordt georganiseerd door M.A.D.S. Art Gallery, en alle benodigdheden zijn opgestuurd.

Nadat ik van de curator van M.A.D.S Art Gallery te lezen had gekregen dat beide foto’s die ik ter goedkeuring had opgestuurd voor M.A.D.S. Masters Tribute geschikt waren, heb ik weer contact met Merlins moeder opgenomen.

De moeder van Merlin gaf vervolgens aan dat ik zelf de definitieve keuze voor de foto mocht maken die zou worden ingezonden en die binnenkort ook op Times Square te zien zal zijn.

Dat is dan toch weer lastig.
Uiteindelijk heb ik foto Merlin (2018-2) ingestuurd.

De reden voor deze keuze is dat het nu de 3e keer is dat er een foto van Merlin op een billboard op Times Square komt.
Beide keren ging het om een kunstzinnige foto.
Aangezien Merlin een modellencarrière in New York ambieert (en waarschijnlijk in de nazomer mee gaat doen aan Fashionweek New York), leek het me nu goed om te kiezen voor de meer fashionachtige foto, met daarbij ook in het achterhoofd hebbende dat door de opvallende rode kleur, deze foto er veel meer uitspringt dan de andere foto, zoals Merlins moeder ook al aangaf.

Hoe dan ook zijn alle benodigdheden voor de expositie ingestuurd naar de curator van M.A.D.S. Art Gallery.
Deze zullen ongetwijfeld allemaal goedgekeurd worden, zodat bovenstaande foto binnen afzienbare tijd te zien zal zijn op een billboard op Times Square!
Hoe tof is dat weer!

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over M.A.D.S. Masters Tribute:
Keuze foto bijna rond
Aanvullende vragen beantwoord
Meer informatie
Uitnodiging ontvangen

Voor een overzicht van alle berichten over de samenwerking met M.A.D.S. Art Gallery: volg deze link.