Definitief genomineerd voor PIAB Awards 2023!

Afgelopen maandag is een foto van Merlin ter beoordeling ingestuurd voor de Premi Internacional d’Art de Barcelona 2023 (PIAB) en vandaag werd duidelijk dat de foto ook definitief genomineerd is voor deze award.

PIAB is een jaarlijkse internationale prijs en is onderdeel van het FIABCN kunstbeurs programma in Spanje.

De PIAB | 23 Award, gesponsord door en in samenwerking met Juve y Camps, Taschen en Royal Talens, heeft tot doel om talenten, amateur of professional, ongeacht leeftijd en nationaliteit, te ontdekken en te ondersteunen.

De Award staat open voor alle kunstenaars wereldwijd.
De categorieën waarin kan worden deelgenomen zijn: tekenen, schilderen, uitvoering (van een toneelstuk/dans), fotografie, digitale kunst, beeldhouwkunst, geluidskunst, video, mixed media, decoratieve kunst (textiel en materiaal, glas, hout, metaal, keramiek, mozaïek, papier en andere technieken).

Er zijn zeven categorieën waarin de Awards zullen worden uitgereikt: Best Artist Award, Best Gallery Award, Best Figurative Painting, Best Abstract Painting, Best Realism Painting, Best Photography en Best Sculpture.

De winnaars zullen worden bekend gemaakt op zaterdag 25 november 2023 om 17.30 uur tijdens de FIABCN 2023 in Museu Maritim de Barcelona (Sala Gran).

De winnaar van de “Best Artist Award” zal een gratis tentoonstellingsruimte ter beschikking krijgen tijdens één van de aankomende kunstbeurzen in Barcelona of Tokyo.

De inzet, naast de titel, is tevens dat de winnaar het volgende ontvangt:
1 x tentoonstellingsruimte tijdens FIABCN 2024 (Barcelona) of TTAF 2024 (Tokyo)
PIAB 2023 Award
Award Winner Certificate
Interview op social media, website & catalogus kunstbeurs
1 x Volledige pagina feature FIABCN Catalogus 2024

Bij de nominatie behoort:
1 x Kunstwerk nominatie
Profielpagina op de website van PIAB
Publicatie in FIABCN 2023 Catalogus
Social Media Promotie

Op de website van de PIAB | 23 Award nominaties, prijkt nu de foto van Merlin – op het moment van schrijven – bovenaan:

De foto van Merlin die meedingt is Merlin (1807-2).

Zoals eerder aangegeven, zullen de winnaars in het zonnetje gezet worden op 25 november a.s., maar het is niet duidelijk wanneer de kunstenaars daarvan op de hoogte worden gebracht.

Wordt vervolgd

Eerdere berichten met betrekking tot PIAB, volg deze link.