Foto Merlin 2x Goud, 2x Zilver bij Muse Photography Awards 2022

Vandaag kreeg ik onverwacht een e-mail binnen van de organisatie van de MUSE Photography Awards 2022, met de uitslag van deze awards. Onverwacht omdat de uitslag pas op 14 april bekend zou worden gemaakt.
Het blijkt dat de foto van Merlin bij deze wedstrijd maar liefst 2x Goud en 2x Zilver heeft gewonnen!


De Muse Photography Awards (gesetteld in New York) is een internationale wedstrijd voor fotografen, zowel amateur en professional.

De e-mail, getiteld
“Early Result Posted | Congratulations on Your Winning! 🎉”
begon met:
Dear Tjeerd Doosje,
 
Thank you for entering the 2022 MUSE Photography Awards, and congratulations on your marvelous achievement!
 
Our dedicated panelists have weighed in, the competition has concluded, and the award recipients have been selected.
 
You can now visit MUSE Photography Awards website for the early results

In de e-mail stond de link naar de uitslagen welke, zoals ik het nu begrijp, een soort shortlist is van foto’s die de award hebben gekregen én genomineerd worden voor de titel Photographer of the Year, zo staat te lezen in de e-mail:

PHOTOGRAPHERS OF THE YEAR AND CATEGORY WINNERS OF THE YEAR 
The Photographer and Category Winners of the Year that will walk away with the cash prizes of up to $7,000 is going to be announced on April 14, 2022. 

Groot was mijn verbazing dat de foto van Merlin in de vier categorieën waarin ik de foto had ingeschreven in totaal 2x goud en 2x zilver had weten te winnen:

De rangschikking van de prijzen is Platinum, Gold en Silver.
In de categorie “Fine Art – Beauty” is slechts één foto gehonoreerd met een award en dat is de foto van Merlin met de zilveren award.

In de categorie “People – Portrait” zijn er in totaal 22 foto’s gehonoreerd: 8 met een gouden award en 14 met een zilveren award (waaronder die van Merlin).

In de categorie “People – Children” zijn in totaal 10 foto’s gehonoreerd: 1 x platinum, 4 x goud (waaronder die van Merlin) en 5 x zilver.

In de categorie “Fine Art – Portrait” zijn in totaal 30 foto’s gehonoreerd: 5 x platinum, 12 x goud (waaronder die van Merlin) en 13 x zilver.

Bij het insturen van de foto kon ik ook aangeven of ik zo’n trofee wilde aanschaffen voor het geval de foto in de prijzen zou vallen.
De trofee is er in drie kleuren: rood, blauw en doorzichtig (wit).
Ik moet nog even kijken welke mij het beste bevalt, maar ik denk aan rood, omdat Merlin hier ook een rood kledingstuk aan heeft.

Press Release
Het aardige is ook dat je een Press Release kon downloaden eventueel hier ook te downloaden.
In de Press Release staan de rechtstreekse links naar de awards:
“Please click here (Gold Winner, People Photography Children), here (Gold Winner, Fine Art Photography Portrait), here (Silver Winner, People Photography Portrait) and here (Silver Winner, Fine Art Photography Beauty) to view the dedicated Winner’s Page.

De definitieve uitslag van de wedstrijd wordt op 14 april bekend gemaakt.
Ik vind het spannend om te zien hoe ver de foto van Merlin nog kan gaan komen!

Wordt vervolgd

Eerdere berichten over de Muse Photography Awards:
Foto Merlin ingestuurd
Aangemeld
Open uitnodiging ontvangen