Inzending internationale “45e ArtaVita’s Online Art Contest”

Naar aanleiding van eerdere e-mails met een open uitnodiging om mee te doen aan de internationale wedstrijd voor hedendaagse kunst van ArtaVita, vandaag één foto ingestuurd voor de wedstrijd.

ArtaVita is opgericht door een team van internationale galeriehouders en kunstenaars die ruimte willen geven aan kunstenaars om elkaar te ontmoeten en hun werk te etaleren.
Kunstenaars en galeriehouders maken gebruik van ArtaVita om hun laatste portfolio’s, première- en expositiedata met elkaar uit te wisselen.

De inzet (ofwel prijs) van deze wedstrijd is om tot vier kunstwerken gratis geëxposeerd te krijgen bij de aankomende Spectrum Brooklyn kunstbeurs in New York, die gehouden wordt van 10 tot en met 12 september 2021 in het Brooklyn Exhibition Center in New York.
De kunstbeurs is een nieuwkomer in de kunstwereld.

Uit de e-mail:
“Win to exhibit up to 4 works free at Spectrum Brooklyn, New, York, 10 – 12 September, 2021

Spectrum Brooklyn is a completely new art fair in New York. The venue will be the Brooklyn Exhibition Center. Brooklyn is New York’s new “hot” art neighborhood, full of galleries and studios. This event will be the first large art event to take place in New York since the COVID epidemic started, and is expected to have extensive local and out of town attendance.

Artavita will have a large pavilion there.

 The winner of this contest will exhibit up to 4 works with Artavita, with no participation fee.

All media are accepted.”

De foto die is ingezonden komt uit Merlins derde fotoshoot van dit jaar:

Eerdere deelnames aan vergelijkbare wedstrijden op de website van ArtaVita hebben geen prijs opgeleverd, maar wel een tiental mooie certificaten.

De datum van de uitslag van de wedstrijd is nog niet bekend gemaakt, maar de ervaring is dat dit zo’n twee weken na de sluitingsdatum van de wedstrijd gebeurt. De sluitingsdatum is 3 mei 2021.