Publicatie Art Collector’s Choice Book: een dilemma

Vanmorgen ontving ik van de curator van Art Collector’s Choice Book – Volume II – Middle East, uitgegeven door Contemporary Art Station, de bevestiging dat de betaling ontvangen is en daarmee is publicatie in dit kunstboek een feit.

ART COLLECTOR’S CHOICE BOOK

VOLUME II – MIDDLE EAST


De vragen betroffen de verwarring met betrekking tot het aantal foto’s dat via de organisatie onder de aandacht wordt gebracht.
Het antwoord maakt veel dingen duidelijk:

Dear Tjeerd,

Thank you for your email.

The link we have sent you is for the material for your Interview. The Interview will be posted on our website, social media and the link in the book.

Later, when the selection process is complete, we will contact all the featured artists to require the material for the book.

The Interview and the features of the Book are different.

Please let me know if you have any questions.

Thank you and kind regards,

De conclusie is dat er dus in totaal vijf foto’s kunnen worden ingestuurd: drie voor de website en social media en twee voor het artbook zelf.

Dat verandert wel iets in de strategie.
Inmiddels heb ik van alle vijf de modellen en hun ouder(s) doorgekregen dat zij het geen bezwaar vinden wanneer er een foto wordt geplaatst in het artbook.
Alleen ging ik er op dat moment van uit dat er slechts twee foto’s gepubliceerd konden worden.

Het positieve is nu wel dat van elk model er een foto via Contemporary Art Station onder de aandacht wordt gebracht, maar nu komt de vraag op welke foto in/op welk medium?

Daartoe zal ik opnieuw de modellen en ouder(s) aanschrijven met de vraag wat zij als voorkeur hebben: publicatie online (bij het interview en via de sociale media) of publicatie in het kunstboek zelf.
Voorwaar geen makkelijke keuze!

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over deze publicatie
Publicatie een feit
Betaling gedaan
Verzoek ingewilligd
Verzoek tot plaatsing
Reminder ontvangen
Uitnodiging ontvangen