Merlin schittert in publicatie CanKids Magazine

Twee foto’s van model Merlin Sen staan in het huidige (januari) nummer van CanKids Magazine! En die bijzonderheid vraagt natuurlijk om een blogbericht hierover.

Zoals de naam al enigszins doet vermoeden is het een Canadees tijdschrift dat elke twee weken online wordt uitgebracht, waarin (aanstormend) kindertalent van over de hele wereld in het zonnetje wordt gezet.

Het doel van CanKids Magazine is om jonge modellen, acteurs, dansers, muzikanten, zangers en atleten in staat te stellen contacten met elkaar en hun achterban op te bouwen.
Ze streven naar een globaal platform waar elk kind zijn/haar dromen kan delen en waarmaken.

De publicatie is niet helemaal onverwacht (want achter de schermen waren de voorbereidingen door de moeder van Merlin al in volle gang geweest), maar het blijft natuurlijk altijd wel de vraag of de foto’s door de selectie komen.

De foto’s die uiteindelijk in het tijdschrift gekomen zijn, zijn Merlin (0101) en Merlin (0105) van de eerste, en tot nu toe enige, fotoshoot uit 2020 met Merlin.

Wat wel onverwacht is, dat Merlin mij gisterenavond een berichtje stuurde waarin ze aangaf dat ze een exemplaar voor mij heeft besteld. En dat is zo ongelooflijk lief!

Vandaag stuurde ze me de foto’s (die in dit blogbericht staan) waarbij ze het tijdschrift in handen houdt. De trots straalt er vanaf! En terecht, Merlin!
Dit heb je ook echt verdiend en ik voel me enorm vereerd dat je foto’s van onze shoot hebt gebruikt voor de publicatie.

Ik wil jou en jouw ouders via deze weg nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking die we hebben. Het is een voorrecht met je te mogen samenwerken, Merlin.
Helaas heeft de coronapandemie roet in het eten gegooid voor een vervolgshoot, maar wat in het vat zit verzuurt niet.

Tot die tijd kan je nog (na)genieten van de gepubliceerde foto’s in CanKids Magazine, Merlin!

N.B. De foto’s op deze pagina zijn met toestemming gebruikt en gemaakt door de moeder van Merlin.