Foto Teline (0208) in Top 25 wedstrijd ViewBug

Voor elke fotowedstrijd op ViewBug geldt een zekere termijn waarop het publiek kan stemmen op de foto’s. Als die termijn voorbij is, komt er in de e-mail een berichtje met hoe de foto’s het “gedaan” hebben en dit keer was het onderwerp: “StudioTjeerd, how did you rank in Capture the White Color Photo Contest?”.

In de e-mail staan de links naar de ingezonden foto’s en natuurlijk ben je dan nieuwsgierig hoe het de foto’s vergaan is.

Voor deze wedstrijd waren drie foto’s ingestuurd waarvan de foto van Teline bij de publieksstemmen in de top 25 is gekomen van de in totaal 11.709 foto’s die voor de wedstrijd waren ingeschreven.

Zoals te zien is, is de foto Teline (0208) in de top 25 geëindigd op een prima 23e plaats.

Bij een eerdere wedstrijd op de website van ViewBug heeft de foto een finaleplaats weten te bemachtigen in de fotowedstrijd “Creative Fashion”.

Maar ook de andere twee inzendingen deden het goed.

Met een 112e plaats voor de foto Saar (0201) eindigde deze net buiten de top 100.

De foto Catinca (0211), als hekkensluiter, wist nog een 354e plaats te bemachtigen.
Beide foto’s behoren daarmee ook tot de Top 10% waarop door het publiek het meest is gestemd.

Nu zegt het hoog eindigen bij de publieksjury niet alles. Al eerder was een foto van Claartje hoog geëindigd bij de publieksjury (zelfs een 2e plaats), maar heeft het uiteindelijk niet tot de finale van de wedstrijd gebracht. Er wordt immers nog door de organisator van de fotowedstrijd gekeken welke foto’s in de finale moeten komen te staan.

Mocht deze foto het tot de finale halen, dan zou dat de 42e finaleplaats worden sinds sinds november 2015.

Het is nog niet duidelijk wanneer de finalisten bekend wordt gemaakt.

Bekijk Teline (0208) voor de Palmares en reacties op de foto.