Foto Catinca en Resa (0203-2) in Top 25 wedstrijd ViewBug

Voor elke fotowedstrijd op ViewBug geldt een zekere termijn waarop het publiek kan stemmen op de foto’s. Als die termijn voorbij is, komt er in de e-mail een berichtje met hoe de foto’s het “gedaan” hebben en dit keer was het onderwerp: “StudioTjeerd, how did you rank in Having Fun Photo Contest?”.

In de e-mail staan de links naar de ingezonden foto’s en natuurlijk ben je dan nieuwsgierig hoe het de foto’s vergaan is.

Voor deze wedstrijd waren drie foto’s ingestuurd waarvan de foto van Catinca en Resa bij de publieksstemmen in de top 25 is gekomen van de in totaal 9.033 foto’s die voor de wedstrijd waren ingeschreven.

Zoals te zien is, is de foto Catinca en Resa (0203-2) op de 24ste plaats geëindigd.

De foto doet het sowieso heel erg goed bij de fotocommunity van ViewBug getuige het feit dat hij al vier keer eerder in een finale heeft gestaan en één keer is uitgekozen als Staff Favorite.

Nu zegt het hoog eindigen bij de publieksjury niet alles. Al eerder was een foto van Rona hoog geëindigd bij de publieksjury (zelfs een 5e plaats), maar heeft het uiteindelijk niet tot de finale van de wedstrijd gebracht. Er wordt immers nog door de organisator van de fotowedstrijd gekeken welke foto’s in de finale moeten komen te staan.

Mocht deze foto het tot de finale halen, dan zou dat de 41e finaleplaats worden sinds sinds november 2015.

Het is nog niet duidelijk wanneer de finalisten bekend wordt gemaakt.

Bekijk Catinca en Resa (0203-2) voor de Palmares en reacties op de foto.