Foto Teline (0113) in Top 50 wedstrijd ViewBug

Voor elke fotowedstrijd op ViewBug geldt een zekere termijn waarop het publiek kan stemmen op de foto’s. Als die termijn voorbij is, komt er in de e-mail een berichtje met hoe de foto’s het “gedaan” hebben en dit keer was het onderwerp: “StudioTjeerd, how did you rank in Portrait Magic Photo Contest?”.

In de e-mail staan de links naar de ingezonden foto’s en natuurlijk ben je dan nieuwsgierig hoe het de foto’s vergaan is. Dat gebeurde deze keer tegelijkertijd met de resultaten van de “Monochrome Fashion Photo Contest”.

Voor deze wedstrijd waren vijf foto’s ingestuurd van Fay (1x), Rona (2x), Saar (1x) en Teline (1x). In totaal waren er 18.332 foto’s voor de wedstrijd ingeschreven.

Zoals te zien is, is de foto Teline (0113) op een hele mooie 44ste plaats geëindigd.
De rangschikking van de andere ingestuurde foto’s:
Rona (0105): Top 10 Class (408e plaats)
Rona (0204): Top 10 Class (495e plaats)
Fay (0101): Top 10 Class (581e plaats)
Saar (0306): Top 10 Class (726e plaats)

Nu zegt het hoog eindigen bij de publieksjury niet alles. Al eerder was een foto van Rona hoog geëindigd bij de publieksjury (zelfs een 5e plaats), maar heeft het uiteindelijk niet tot de finale van de wedstrijd gebracht. Er wordt immers nog door de organisator van de fotowedstrijd gekeken welke foto’s in de finale moeten komen te staan.

Mocht deze foto het tot de finale halen, dan zou dat de 40e finaleplaats worden sinds sinds november 2015.

Het is nog niet duidelijk wanneer de finalisten bekend wordt gemaakt.

Bekijk Teline (0113) voor de Palmares en reacties op de foto.