ViewBug kiest Teline (0115) als favoriete foto

In de e-mail, met als onderwerp: “Congratulations! You have received a photography award!”, trof ik vandaag een mailtje aan dat een foto van Teline’s 1e fotoshoot uit 2018 door de medewerkers van ViewBug is uitgekozen als een van hun favoriete foto’s. En met ruim 7 miljoen fotografen die op ViewBug foto’s posten, mag dit echt wel een eer genoemd worden.

Hi StudioTjeerd,

You are a Rockstar! Your  photo “Teline (0115)” was selected by one of our editors to receive a new award.

View your award

Be eligible to be featured, tell us more about your photo!

Congrats!
Your friends at ViewBug

Anders dan voorgaande keren, wordt de foto die in de prijzen is gevallen niet in de e-mail geplaatst. Daarvoor moet eerst op de link in de e-mail geklikt worden. Wel wordt de titel van de foto benoemd.

De foto is in ieder geval zichtbaar op de zogenaamde Hall of Fame wat betekent dat veel leden van ViewBug de foto op hun feed zien verschijnen.

Op de specifieke pagina op de website van ViewBug wordt uitgelegd wat de Awards betekenen.

“Our staff, guest and resident judges look at the entries of the contests as well as all the photos uploaded to the community to choose their favorite photos and award them.
At ViewBug, you can win contests as well as receive awards on your photo
s.
It is a great honor to be chosen as your photo is chosen among many others and it is selected based on creativity, originality, composition and overall quality.”

Bij de foto zelf op de website van ViewBug prijkt nu deze Award:

Er wordt tevens in de mail gevraagd iets te vertellen over hoe de foto tot stand is gekomen. Er bestaat de mogelijkheid dat de foto en de beschrijving wordt opgenomen in de nieuwsbrief van ViewBug.

De foto’s Catinca en Resa (0203-2), Teline (0108) en Pien (0501-2) is deze eer, in achtereenvolgens september 2019, maart 2019 en maart 2016, ook ten deel gevallen.

In de ruim vier jaar dat er foto’s worden ingeschreven voor fotowedstrijden op de website van ViewBug is er een inmiddels indrukwekkende lijst met featured foto’s (en finaleplaatsen) ontstaan, zoals te zien is op de onderscheidingen pagina op deze site.

Bekijk “Teline (0115)” voor de Palmares en reacties op de foto.