Inzending internationaal “38e ArtaVita’s Online Art Contest”

Naar aanleiding van eerdere e-mails met een open uitnodiging om mee te doen aan de internationale wedstrijd voor hedendaagse kunst van ArtaVita, vandaag één foto ingestuurd voor de wedstrijd.

ArtaVita is opgericht door een team van internationale galeriehouders en kunstenaars die ruimte willen geven aan kunstenaars om elkaar te ontmoeten en hun werk te etaleren.
Kunstenaars en galeriehouders maken gebruik van ArtaVita om hun laatste portfolio’s, première- en expositiedata met elkaar uit te wisselen.

Van 40 winnende kunstenaars worden kosteloos tot tien kunstwerken (afhankelijk van hoeveel inzendingen er zijn geüpload?) gepubliceerd in het derde nummer van het digitale World Wide Art Magazine.
Daarbij is de eerste prijs de voorkant, de tweede prijs de achterkant en de derde prijs de frontispiece van het tijdschrift (een grote illustratie op de bladzijde tegenover de titelpagina van het tijdschrift).

Uit de e-mail:
World Wide Art Magazine is published only online and is sent free to 235,000 readers, among whom are 30,000 gallery owners, 125,000 art fans, 8,500 art dealers, 45,000 art collectors and 20,000 art organizations. The magazine is also promoted through Facebook, Instagram and LinkedIn. The total audience reached is approximately 450,000 readers. Publication: End of May, 2020

With the ongoing worldwide coronavirus epidemic, the World Wide Art magazine is a great way for artists to showcase their art all over the world.”

De foto die is ingezonden komt uit Saars derde fotoshoot van vorig jaar:

Eerdere deelnames aan vergelijkbare wedstrijden op de website van ArtaVita hebben geen prijs opgeleverd, maar wel een achttal mooie certificaten.

De uitslag wordt 8 mei 2020 bekend gemaakt.