Vandaag laatste dag expositie “Shine Landscape Award MMXX”, Milaan

Vandaag is alweer de laatste dag dat de digitale expositie “Shine Landscape Award MMXX”, waar één foto is opgenomen, in de Milanese M.A.D.S. Gallery is te bekijken.


De expositie startte op 28 februari en is te zien geweest op een flink aantal beeldschermen in de galerie zelf. De vraag is hoeveel mensen dit ook daadwerkelijk op deze manier hebben kunnen bekijken in Milaan, omdat Italië in het algemeen en Milaan in het bijzonder al sinds 8 maart in quarantaine zijn geplaatst.

De galerie is echter ook virtueel te bezoeken en is er een speciale pagina aangemaakt van de deelnemende kunstenaars.

In de voorgaande blog was al geschreven dat er een videorecensie was gemaakt door kunstcriticus Federica D’Avanzo, zoals die hieronder nog eens te zien is.

De volgende expositie “Abstractism Kandinskij Award 2020” zal beginnen op 17 april aanstaande. Gezien het thema zullen er waarschijnlijk geen foto’s ingezonden. Het zou natuurlijk mogelijk kunnen zijn geweest om speciaal hiervoor een foto te maken met een model, maar gezien de huidige ontwikkelingen met betrekking tot de corona crisis, is het maar de vraag of een en ander geregeld kan worden.

In de afgelopen expositie in de M.A.D.S. Gallery Milano was onderstaande foto van Laura te bekijken.

Eerdere berichten over deze expositie:
Videorecensie
Start expositie
Foto in expositie “Shine Landscape Award 2020”

Voor een overzicht van alle berichten over de samenwerking met M.A.D.S. Gallery: volg deze link.