Videorecensie expositie “Shine Landscape Award MMXX”, Milaan

De digitale expositie “Shine Landscape Award MMXX”, waar één foto is opgenomen, is sinds 28 februari in de Milanese M.A.D.S. Gallery in Milaan te bezichtigen. Vandaag ontving ik de recensie middels een video over de ingezonden foto.


Het is de eerste keer dat op deze manier een recensie wordt gegeven want de voorgaande keren was het een geschreven recensie. De recensie wordt verzorgd door Federica D’Avanzo, kunstcriticus bij de Milanese galerie.

De expositie zal nog tot en met aankomende vrijdag 20 maart te zien zijn in de M.A.D.S. Gallery Milano. In de expositie is onderstaande foto van Laura te bekijken.

Eerdere berichten over deze expositie:
Start expositie
Foto in expositie “Shine Landscape Award 2020”

Voor een overzicht van alle berichten over de samenwerking met M.A.D.S. Gallery: volg deze link.