Vandaag uitreiking International Prize Leonardo da Vinci (Italië)

Vandaag mag ik de International Leonardo da Vinci Prize in ontvangst nemen tijdens de prijsuitreiking in Florence, Italië! De prijs wordt uitgeloofd aan kunstenaars die zich verdienstelijk hebben gemaakt in de kunst.

Mijn werk is, volgens de organisatoren, Salvatore en Francesco Saverio Russo, onder de aandacht gekomen door verschillende publicaties in internationale kunstboeken en – magazines, de verschillende internationale prijzen , exposities en andere onderscheidingen en na het bekijken van de website. Het was reden voor hen om mij te belonen met de Leonardo da Vinci Prize voor de kunstzinnige waarde van de foto’s.

Uit de aankondiging voor de Leonardo da Vinci Prize

Elke kunstenaar die vandaag in het zonnetje wordt gezet, ontvangt het volgende:

Uit de aankondiging voor de Leonardo da Vinci Prize

De fysieke prijs is een sculptuur van Leonardo da Vinci voorzien van een naamplaatje met de naam van de kunstenaar.

Daarnaast nog een kunstkalender met de verjaardag aangegeven van elke kunstenaar die deze prijs ontvangt.

Als laatste is er de publicatie van een foto (in dit geval die van Fay) in de catalogus van het evenement en het kunsttijdschrift Art International Contemporary Magazine.

De hele happening vindt vandaag, zaterdag 25 januari, vanaf 15.00 uur plaats in het Borghese Palace, Florence, Italië, waarvoor ik persoonlijk ben uitgenodigd.

Zoals eerder gemeld op deze website, kan ik helaas niet zelf aanwezig zijn bij de uitreiking van de prijs, omdat ik verplichtingen heb bij mijn werkgever, maar wordt de prijs en toebehoren na afloop toegestuurd.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de prijs:
Niet aanwezig bij prijsuitreiking
Benodigdheden opgestuurd
Achtergrondinformatie
Eerste e-mail