MADS Gallery Milano vertegenwoordigt Tjeerd Doosje ook in 2020

In de e-mail trof ik vandaag een leuke verrassing aan van M.A.D.S. Gallery Milano. Hierin een trailer dat de galerie me voor het tweede achtereenvolgende jaar vertegenwoordigt in dé modestad van Italië: Milaan.

De samenwerking met M.A.D.S. Gallery Milano is eind 2017 begonnen. In 2018 werd er een aantal foto’s digitaal geëxposeerd in de galerie en in 2019 werd Studio Tjeerd een exclusieve kunstenaar van de galerie met een permanente expositie. Dat wordt dit jaar gecontinueerd.

Reden voor M.A.D.S. Gallery om daar een trailer van te maken, zoals hieronder te zien is.
Daarin zijn ook foto’s opgenomen van het bezoek aan de galerie in maart 2019.

Voor een overzicht van alle berichten over de samenwerking met M.A.D.S. Gallery: volg deze link.