Foto Catinca en Resa (0203-2) bij finalisten fotowedstrijd ViewBug

De foto Catinca en Resa (0203-2) is opnieuw doorgedrongen tot de finale van een fotowedstrijd op de website van ViewBug.

Bovenstaande foto van Catinca en Resa is doorgedrongen tot de 136 finalisten van de fotowedstrijd “Kids Being Kids” op ViewBug, zo bleek uit de e-mail met als onderwerpregel: “Congratulations! You’ve received a photography award” die ik ontving.

Het is inmiddels de 34e finaleplaats op ViewBug sinds november 2015 en alweer de 12e finaleplaats dit jaar. Geen van de foto’s die in de finale hebben gestaan zijn overigens in de prijzen gevallen, maar misschien is het dit keer anders.

Dat de foto een finaleplaats heeft behaald is op de website te vinden via de link die hoort bij de finalisten van de wedstrijd en getuige de award die bij de foto prijkt.

In totaal waren er 17.255 inzendingen en dat maakt dat de kans om een finaleplaats te halen afgerond 0,79 procent is.
Heel bijzonder dus dat deze foto is doorgedrongen tot de finale.

De foto is blijkbaar favoriet bij de publieksstemmen, want eerder dit jaar was de foto ook al finalist bij de wedstrijd “Image of the Month (Volume 46)” en stond dezelfde foto op de website van ViewBug al in de schijnwerpers doordat deze was uitgekozen door de curatoren van ViewBug als Staff Favorite.

Precies een week geleden kwam via ViewBug al het bericht dat Studio Tjeerd tot de 10% meest invloedrijke en populaire fotografen op de website van ViewBug behoort.

Het is nog niet duidelijk wanneer de winnaar bekend wordt gemaakt.

Bekijk Catinca en Resa (0203-2) voor de Palmares en reacties op de foto.