Foto Madelief (0104) net buiten top 10 bij fotowedstrijd ViewBug

De publieksjury kon bij de fotowedstrijd “The Sound of Music” op de website van ViewBug van 22 oktober tot met vandaag (09.00 uur Nederlandse tijd) stemmen op de foto van Madelief en heeft daar, getuige de uitslag, een heel positief oordeel over gegeven.

De foto van Madelief eindigde op een heel respectabele 13e plaats bij de publieksjury van ViewBug.

Zoals hierboven te zien is, had de foto van Madelief concurrentie van 2.228 andere foto’s.

Een vakjury, dat wil zeggen degene die deze fotowedstrijd georganiseerd heeft, buigt zich nu over de foto’s waarop het meest gestemd is.

Het is nog geen week geleden dat een andere foto, van Rona, ook al erg hoog eindigde bij de publieksjury. De vakjury heeft bij die wedstrijd nog geen beslissing gemaakt.

Maar net als bij de foto van Rona, heeft deze foto, dankzij de stemmen van de publieksjury, een heel grote kans om tot de uiteindelijke finalisten te behoren.

Wanneer dat het geval is, zal deze foto de 33e of 34e finaleplaats weten te bemachtigen sinds er foto’s (november 2015) worden ingeschreven bij wedstrijden op de website van ViewBug.

Wanneer de finalisten bekend worden gemaakt is niet duidelijk, maar meestal gebeurt dat binnen een week na bekendmaking van de uitslagen van de publieksjury.
Tot die tijd is het duimen geblazen!

Bekijk Madelief (0104) voor de Palmares en reacties op de foto.